Miestas burių – Oklendas

parašė , 2017-06-02 16:20

Oklendas, Naujoji Zelandija yra didžiausias Polinezijos miestas pasaulyje, ryškus miestas, kuris lenkia jo kelią aplink Hauraki Įlankos krantus. Žinomas kaip ‘miestas burių’ dėl masių jachtų tas grakštumas jo vandenys; jų baltos burės, gaudydamos vėją gali būti pamatytos visur iš buriavimo po Uosto Tiltu į antraštę per įlanką į vieną iš daugelio žavių salų.

Naujosios Zelandijos gyventojai turi aistrą buriavimui, ir kai kurie iš garsiausių jūreivių pasaulyje gimė ‘ilgo balto debesies žemėje’, kadangi tai žinoma; kaip seras Peter Blake ir Russell Coutts ir daugelis, daug kitų. Aš turėjau studijavimo privilegiją plaukti šituose vandenyse ir buvau dėstytas garsaus valties projektuotojo, Alan Wright.
Oklendo svarbiausia atrakcija man buvo Hauraki Įlanka su savo daugeliu salų, kad plauktų į ir ištirtų. Yra neįtikėtini 1.2 milijonai hektarų pakrantės ir salų šioje srityje.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Waiheke Sala vienas iš mano numylėtinių yra žinoma kaip ‘Hauraki Įlankos brangakmenis.’ Aš mėgau išlipti į krantą ir išleistos valandos, daugelis meistriškai padaro ir meninės galerijos, jo unikalios kavinės ir ant jo auksinių paplūdimių. Tai yra prieglauda 30 drabužių parduotuvės vynuogynų ir, žinoma, kaip galėjo aš priešintis gurkšnojimui ant apdovanojimo laimėjimo vynų.

Rangitoto yra iconic vulkaninė sala ir vaizdinga atsarga, kuri stovi išdidžiai regėjime svarbiausio miesto ir gali būti pamatyta iš daugumos kranto priemiesčių.

Tai yra populiarus maršrutas paukščio stebėjimui ir pėsčiųjų žygiui, kurie suteikia jums įspūdingus panoraminius vaizdus ir tik vieną iš daugelio įdomių salų, tarp kurių aš turėjau malonumą buriavimo.

Kawau Sala aš praleidau daug laiko, plaukdamas į ir aplink daugiausia inkaro nuleidimą gražioje Rezidencijoje įlanka ar toliau aplink Jachtos Klubo, priklausančio, kuris buvo labiausiai apsaugotas. Plaukimas ir tyrinėjimas, susitikdamas viršuje su draugais ant kitų jachtų, kadangi tai yra populiari vieta Klubų Buriavimui, kad susitiktų po smagių lenktynių.

Didelė Barjero Sala yra 90 kb nuo Oklendo ir viena iš ramiausių ir nesugadintų vietų, kurias jūs kada nors aplankysite. Įlanka, kuris yra taip užimančiai kvapą gražus su aukštomis kalvomis visi aplink jus ir skaidrius vandenis su didele stovėjimo vieta. Jūs galite ištirti miško takus ir atskyrėte karštus pavasarius, viena įlanka net turėjo seną vonią alavinėje pašiūrėje su medienos vandens šildytuvu… turbūt buvo yachties, mes tikrai panaudojome tai.

Didžiausias sprendimas ant salos yra Tryphena ant vakarų pakrantės. Aš suradau tai gera vieta apsisaugoti audroje, kuri prasiskverbė nuo vandenyno. Yra daug vaizdingų paplūdimių ir krūmo pasivaikščiojimų, ir deda, kad tik turėtų gamtą jo geriausiame.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Jie yra tik mano mėgstamų salų pavyzdys ir yra dar daugelio. Kai jūs norite grįžti į civilizaciją, ir į daiktų širdį išplaukia į miestą ir inkarą nuo vienos iš daugelio įlankų ar randa gultą Whitehaven Valčių prieplaukoje.

Oklendo Miestas

Miestas yra skirtingas su kai kuriais šiuolaikiškais apsipirkimo rajonais, esančiomis atvirame ore rinkomis, drabužių parduotuvės diapazonu kavinių ir restoranų su zvimbiančiu naktiniu gyvenimu. Vieta, kuri nebūtų praleidžiama, yra Viaduko Uostas, jūs surasite tai žavus su jo išpuoselėtomis geriausios kokybės jachtomis ir Keliautoju Jūrinis Muziejus. Muziejus suranda atvykimą 1-ųjų Polinezijos migrantų tiesiai per į jo šiuolaikinį dienos buriavimo pasisekimą.

Taip, ar jūs norite ištirti didingus vandens kelius, vairuojančius Hauraki Įlanką, kuri galėtų paimti gyvenimo trukmę ar padaryti truputį tyrinėjimo aplink Oklendo miestą, tai yra maršrutas, kuris nebus praleidžiamas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *